Чи подорожчало у Рівному таксі: Скільки зараз коштує проїзд одним з найпопулярніших маршрутів

Ціни досить сильно відрізняються

У Рівному скаржаться на здорожчання послуг таксі. Жителі міста, які користуються таким видом перевезення, кажуть, що минулого тижня поїздка коштувала дешевше, ніж з понеділка, 18 вересня.

Журналісти Радіо Трек промоніторили ціни у службах таксі Рівного і з’ясували, від чого залежить подорожчання вартості проїзду і чи відбулося воно.

Так, керівник служби таксі «GPS taxi 305» Руслан Фаліон розповів, що рішення про підвищення вартості проїзду ще не було, однак якщо подорожчає пальне, то ціна проїзду також зросте. Нині мінімальна вартість проїзду коштує 45 грн економклас, та 50 грн – стандарт.

Вартість маршруту, наприклад, з залізничного вокзалу до автовокзалу на вулиці Київській зараз коштує 82 грн.

У службі таксі «OPTI 579» повідомили, що нині мінімальна вартість проїзду становить 45 грн. Однак якщо проїзд подорожчає, що ця ціна зросте до 50 грн. Коли саме підіймуть ціну - поки невідомо, однак, ймовірно, це залежить від ситуації на ринку. 

Зараз таксі цієї служби з залізничного вокзалу до автовокзалу на Київській можна дістатися орієнтовно за 84 грн. Однак націнки таксі динамічні, вони залежать від кількості замовлень.

Таксі «Uber» за поїздку із залізничного вокзалу до автовокзалу просять орієнтовно 90 грн, «Bolt» коштує на три гривні дорожче, а «Uklon» – 72 грн.

Додамо, що в чат-боті служби таксі «Uklon» нам повідомили, що інформації про підвищення вартості проїзду у Рівному їм поки не надходило.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень