Чи планують відновити «зручні» для дачників поїзди з Рівного до Кам’яної Гори

Нас запитують

Дачі у селі Кам’яна Гора (колишнього Костопільського району) – місце, де мають городи, а отже й власноруч вирощену городину, чимало жителів Рівного. Серед них – велика кількість пенсіонерів, для яких город – основна можливість вижити.

Тож саме пенсіонери скаржаться Радіо Трек, що мають проблеми з доїздом у Кам’яну Гору приміськими поїздами Сарни-Здолбунів та Здолбунів-Удрицьк (у них діє пільговий безплатний проїзд за пенсійними посвідченнями). Адже

поїзд з Рівного на дачі нині ходить лише ввечері, а назад – лише зранку.

 

А пенсіонери просять, щоб до Кам’яної Гори можна було доїхати з Рівного зранку, а повернутися назад - ввечері.

Радіо Трек поцікавилося, чи будуть відновлені такі «зручні» поїзди. Але Андрій Везденко з пресслужби Львівської залізниці відповів, що  станом на сьогодні

через карантин залізниця першочергово забезпечує можливість доїзду пасажирів у великі центри господарювання на роботу, навчання і у справах ранковим рейсом та повернення додому вечірнім.

 

Питання збільшення кількості (відновлення) рейсів у названих сполученнях будемо розглядати з урахуванням епідемічної ситуації та матеріально-технічних можливостей залізниці.

А залізниця, за словами Андрія Везденка, сьогодні фактично вичерпала ресурси на ремонт інфраструктури та приміського рухомого складу. Але готова йти назустріч органам місцевого самоврядування у вирішенні важливих для населення питань, якщо вони допомагатимуть.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень