Чи можна шити в неділю? Остаточну відповідь дали в церкві

Спірне питання відтепер буде закрите назавжди

Кожний з нас хоча б раз у своєму житті чув від бабусь про те, що нібито шити й різати в неділю категорично не можна. Хтось прислухається до цієї заборони, а хтось вважає, що це лише дурні забобони, які насправді ніяк не впливають на життя.

Тож чи можна шити в неділю насправді? 

У Православній церкві України кажуть, що вишивати й шити в неділю можна і це не вважається гріхом. А також стверджують, що людям варто відходити від надуманих старих забобонів.

- Якщо ж ви хочете зайнятися шиттям або вишивкою в неділю або в церковне свято, то перед цим краще помолитися, - радять в ПЦУ. 

Зауважимо, що рукоділля вважається відмінним порятунком від неробства і ліні. Також це стане хорошою терапією для психічного здоров'я. Варто відзначити, що саме лінь вважається одним з гріхів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень