Чи готова росія до контрнаступу України

Що показали останні дні

Контрнаступ України – неминучий. Відомо, що обидві сторони до цього готуються, але готові не всі. У рф вже немає сил, аби протистояти українським військовикам.

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що підготовка української сторони  до контрнаступу добігає кінця, але точні дати не оголошують. Тим часом москва перебуває на етапі «бійки в барі перед закриттям закладу». 

На те, що рф не готова до контрнаступу ЗСУ, вказують саме події останніх трьох днів.

По-перше, звільнення заступника міністра міноборони рф з логістичної частини Михайла Мізінцева. У російському оборонному відомстві ніяк не пояснили такої кадрової перестановки, а просто затвердили Олексія Кузьменка на новій посаді.

 

По-друге, про те, що запаси боєприпасів у зс рф закінчуються, відомо давно. Однак заява щодо неминучості провалу ще до початку контрнаступу, виглядає як спроба зняти з себе відповідальність. 

Джерело: ТСН з посиланням на CNN

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень