Чи будуть платити військову пенсію, якщо пенсіонера призвали до лав ЗСУ?

На що розраховувати військовослужбовцю, який вже пішов на заслужений відпочинок, а зараз - повернувся, аби нищити окупанта

Багатьох українців нині цікавить питання - чи продовжуватимуть виплачувати військову пенсію, якщо пенсіонера призвали на війну? Відповідь підготував «Пенсійний кур’єр».

Так, якщо пенсінера призвали до рядів ЗСУ, виплата військової пенсії МАЄ ПРОДОВЖУВАТИСЯ.

Згідно з чинним законодавством (ст. 2 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб»), військовослужбовцям-пенсіонерам, яких призвали на військову службу, виплата пенсій під час дії особливого періоду на строк до його закінчення або до дня фактичного звільнення не припиняється.

Нагадаємо, що в березні пенсії українців, в т.ч. і так звані «військові», попри все, таки проіндексували. Крім того, уряд вжив усіх необхідних заходів, аби виплати громадянам здійснили раніше, ніж зазвичай.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень