Четверо людей загинули через сильні снігопади в Іспанії

Двоє замерзли, двоє потонули в авто

У ніч проти суботи в Іспанії пройшли найсильніші за останні 40 років снігопади. Найбільше постраждав Мадрид, а також частина сусіднього регіону Кастилія-Ла-Манча. У столиці Іспанії оголосили найвищий рівень стихійної небезпеки.

Станом на вечір 9 січня четверо людей загинули: через мороз двоє бездомних людей замерзли, ще двоє людей, чоловік та жінка, потонули у власному авто після того, як річка вийшла з берегів поблизу Малаги, що на півдні Іспанії.

Снігопади та хурделиці спричинили по всій Іспанії транспортний хаос, понад 650 доріг були заблокованими для транспорту, а вночі з п'ятниці на суботу рятувальники визволили з машин понад півтори тисячі людей, які через сніг не могли самостійно вибратися. Влада рекомендувала всім, хто застряг у своєму автомобілі, залишити двигун увімкненим і використовувати обігрівач, щоб не замерзнути.

У Мадриді закрили аеропорт та обмежили роботу залізничного транспорту.Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес закликав громадян утримуватися від поїздок і виконувати поради  надзвичайних служб, - пише Захід.нет.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень