Червоно-чорні тренуватимуться двічі на день у «Воднику». Перед відповідальними матчами

Футболісти «Вереса» зберуться у Рівному 1-го липня

Наступного тижня рівненський «Верес» відновить повноцінний тренувальний процес і розпочне підготовку до матчів плей-офф за путівку до Першої ліги та нового сезону загалом. У середу, першого липня, команда у повному складі збереться у Рівному.

Після проходження передбачених медичним протоколом тестів та перевірок — футболісти та тренерський штаб розпочнуть перший тренувальний збір.

Про це інформаційній службі народного клубу розповів головний тренер команди Юрій Вірт.

Триватиме перший тренувальний збір упродовж двох тижнів. Увесь цей час команда займатиметься у режимі дворазових тренувань на стадіоні «Водник» у Рівному.

- Усі футболісти три з половиною місяці пробули у вимушеній відпустці. Впродовж першого збору ми оцінимо функціональний стан кожного з хлопців.

 

Поступово збільшуватимемо фізичні навантаження. Бо інакше грати буде дуже важко.

 

На першому зборі ми запланували два контрольних поєдинки. Поки не можу назвати точні дати та суперників, оскільки перемовини ще тривають. - розповів Юрій Вірт.

Другий тренувальний збір тренерський штаб команди планує провести з 15-го до 29-го липня у Києві. Найімовірніше, у Пущі-Водиці. Упродовж двох тижнів команда проведе ще чотири спаринги.

Завершальний, третій збір у рамках підготовки до матчів плей-офф також відбудеться у Рівному з 1-го по 8-ме серпня.

Нагадаємо, матчі плей-офф між третіми командами обох груп Другої ліги та двома найгіршими за підсумком сезону командами Першої ліги заплановані на 15-те та 19-те серпня.

При цьому команди Першої ліги продовжать чемпіонат і гратимуть офіційні матчі, а клуби Другої ліги змушені готуватися до стиків у товариських поєдинках.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень