Через слизькі дороги рятувальники Рівненщини допомагали водіям буксирувати автомобілі

Напередодні на Рівненщині через сніг та морози значною мірою погіршилася ситуація на дорогах. Зокрема впродовж доби рятувальники чотири рази надавали допомогу учасникам дорожнього руху по буксируванню транспортних засобів, розповідає представники прес-служби ДСНС у Рівненській області Дмитро Мельник:

Так, 29 листопада о 10:10 поблизу села Береги Млинівського району бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини надавали допомогу по буксируванню перекинутого на узбіччя дороги автомобіля «BMW 520».

Об 11:45 на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Синів Гощанського району рятувальники відбуксирували на проїжджу частину дороги автомобіль «Volkswagen Т4», який злетів у кювет з подальшим перекиданням.

О 18:08 неподалік села Руда-Красна Рівненського району співробітники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини витягнули з кювету автомобіль «ВАЗ 2101», що мало не з’їхав у річку Стубла.

30 листопада о 05:05 поблизу села Хотинь Рівненського району черговим караулом аварійно-рятувальної частини із снігового замету був звільнений вантажний автомобіль.

Рятувальники звертаються до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці. Дотримуйтесь правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень