Через ревнощі: на Рівненщині чоловік убив гостя з Хмельниччини (ФОТО)

Спочатку він завдав одного удару по голові поліном, а потім вдарив його кухонним ножем в шию

Повідомлення про конфлікт між чоловіками у будинку в селі Крилів на Кореччині до поліції надійшло вчора, 26 лютого, близько 19:10.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у будинку 35-річного жителя села Крилів 58-річний дядько, співмешканка та 37-річний товариш, який приїхав у гості з Хмельниччини, розпивали спиртні напої, повідомляє Радіо ТРЕК з посиланням на пресслужбу поліції.

Близько 19 години між господарем та гостем виник конфлікт, який швидко переріс у бійку. Під час сутички 35-річний чоловік спочатку завдав одного удару по голові поліном 37-річному, а потім вдарив його кухонним ножем в шию.

Медики «швидкої» намагалися врятувати життя потерпілому, втім від отриманих травм він помер на місці події.

- 35-річного жителя села Крилів затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник відділення поліції №7 (Корець) Вадим Мельник.

Як пояснив затриманий поліцейським, так вчинив через ревнощі до своєї 35-річної співмешканки.

Відомо, що сім’я не є благополучною та виховує трьох малолітніх дітей, які на момент вчинення злочину перебували в іншій кімнаті.

Досудове розслідування триває.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень