Через ревнощі: на Рівненщині чоловік убив гостя з Хмельниччини (ФОТО)

Спочатку він завдав одного удару по голові поліном, а потім вдарив його кухонним ножем в шию

Повідомлення про конфлікт між чоловіками у будинку в селі Крилів на Кореччині до поліції надійшло вчора, 26 лютого, близько 19:10.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у будинку 35-річного жителя села Крилів 58-річний дядько, співмешканка та 37-річний товариш, який приїхав у гості з Хмельниччини, розпивали спиртні напої, повідомляє Радіо ТРЕК з посиланням на пресслужбу поліції.

Близько 19 години між господарем та гостем виник конфлікт, який швидко переріс у бійку. Під час сутички 35-річний чоловік спочатку завдав одного удару по голові поліном 37-річному, а потім вдарив його кухонним ножем в шию.

Медики «швидкої» намагалися врятувати життя потерпілому, втім від отриманих травм він помер на місці події.

- 35-річного жителя села Крилів затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник відділення поліції №7 (Корець) Вадим Мельник.

Як пояснив затриманий поліцейським, так вчинив через ревнощі до своєї 35-річної співмешканки.

Відомо, що сім’я не є благополучною та виховує трьох малолітніх дітей, які на момент вчинення злочину перебували в іншій кімнаті.

Досудове розслідування триває.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень