Через перехід до «червоної» зони на Рівненщину їде перевірка з Києва

Карантин у «червоних» зонах перевірятимуть столичні мобільні бригади, визначені Центральною комісією з ТЕБ і НС

Через ускладнення епідситуації на Рівненщині посилять перевірки карантину.

В області створять інспекційні групи для перевірки районів і міст, які потрапили до «червоного» рівня небезпеки.

 

Це місто Дубно, Рівненський та Костопільський райони, повідомляє Рівненська ОДА.

До складу груп увійдуть представники Держпродспоживслужби, Нацполіції, обласного лабораторного центру та центру громадського здоров’я, повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

Посилять також контроль за дотриманням карантину і у «помаранчевих» і «жовтих» зонах.

 

А карантин у «червоних» зонах додатково перевірятимуть мобільні бригади з Києва, визначені Центральною комісією з ТЕБ і НС.

За даними облдержадміністрації, у першій половині серпня провели 1 210 перевірок за дотриманням протиепідемічних заходів щодо поширення коронавірусу. Проінспектували 762 об’єкти торгівлі та 178 закладів громадського харчування.

Порушення виявили у третини закладів.

За результатами перевірок спеціалісти Держпродспоживслужби склали 57 протоколів, вручили 220 приписів, направили 179 повідомлень в органи влади та місцевого самоврядування, передали 47 матеріалів до правоохоронних органів.

У зв’язку з тим, що епідемічна ситуація з поширенням COVID-19 в області погіршилася, Держпродспоживслужба посилить заходи державного нагляду на підконтрольних об’єктах.

Фахівці Держпродспоживслужби нагадують, що відповідальність за роботу закладів, дотримання протиепідемічних вимог працівниками та відвідувачами покладається на керівництво та адміністрацію об’єкта господарювання.

Тому ще раз закликають керівників, працівників громадських закладів та всіх громадян області неухильно дотримуватися карантину для збереження власного здоров’я та здоров’я населення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень