Через негоду у заметах на Рівненщині застрягли сім автомобілів

Рятувальники нагадують про непрості погодні умови

Минулої доби працівники ДСНС Рівненщини за допомогою спецтехніки відбуксирували із снігових заметів 7 автомобілів - п’ять вантажівок та два легковики на дорозі Доманово - Ковель-Чернівці- Теребляче поблизу села Брищі Млинівського району.

Крім того, рятувальники надали допомогу вісімнадцятьом громадянам.

Нагадаємо, за даними Укргідрометцентру, внаслідок впливу двох активних південно-західних циклонів 17-19 березня на території Рівненської області будуть складні погодні умови.

Рятувальники звертаються до громадян:

У період негоди варто бути особливо обережними та обмежити перебування на вулиці біля дерев, рекламних конструкцій, ліній електропередач та інших небезпечних об’єктів. По можливості обмежити користування власним автомобільним транспортом та слідкувати за дітьми, які можуть самостійно виходити на вулицю у період негоди.

Стеж за нашими новинами у  Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень