Через коронавірус школярів знову відправляють на дистанційне навчання

Кількість регіонів, де ухвалили таке рішення - зросла

В Україні у чотирьох областях дітей переводять на дистанційне навчання через зростання кількості хворих на коронавірус. При цьому вже на дистанційному навчанні перебувають учні трьох областей із «червоної» зони карантину.

Зокрема, з 9 березня на дистанційне навчання переводять школи у Львівській області. Таке рішення прийняла 5 березня обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).

За підсумками засідання комісії закладам загальної середньої, позашкільної, професійної передвищої та вищої освіти незалежно від форми власності, крім закладів дошкільної освіти, спеціальних навчальних закладів з 9 березня рекомендують перейти на віддалений режим навчання, - заявили у Львівській ОДА.

Також, з 15 березня школам рекомендували розпочати канікули. Слід зауважити, що це рішення стосується наразі шкіл області. У самому Львові міська комісія ТЕБ та НС працюватиме у понеділок 9 березня, тоді й ухвалюватиме рішення.

Крім цього, на дистанційку перевели учнів середніх і старших класів в Закарпатській області. При цьому учням 1-4 класів дозволено відвідування шкіл. Також відкритими залишаються дитячі садочки.

В Одесі учні 5-11 класів переходять на дистанційне навчання з 15 по 19 березня. З 22 по 26 березня в одеських школах будуть весняні канікули. При цьому учні молодших класів також зможуть навчатися дистанційно, якщо буде відповідне бажання у їхніх батьків.

У Вінницькій області на дистанційне навчання ще 3 березня перевели учнів 1-4 класів.

Раніше на дистанційне навчання учнів перевели в Чернівецькій, Житомирській та Івано-Франківській областях. Ці регіони знаходяться в «червоній» зоні карантину.

За матеріалами РБК-Україна

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень