Через коронавірус люди скуповують книги Стівена Кінга

А також Альбера Камю та Діна Кунца

Через поширення вірусу COVID-19 у світі збільшився попит на художню літературу про епідемії, пише STUDWAY.

Найпопулярнішими серед читачів стали роман «Чума» Альбера Камю, «Протистояння» Стівена Кінга й «Очі темряви» Діна Кунца.

Цікаво, що

науково-фантастичний трилер «Очі темряви» Кунца розповідає про вірус «Ухань-400» – біологічну зброю, яку створив Китай, щоб знищити населення. Головний герой книги – хлопчик Денні – має імунітет до вірусу. Його схопили під час походу зі скаутами і ув’язнили для проведення медичних дослідів.

Нагадаємо, спалах коронавірусу 2019-nCoV бере свій початок в китайському місті Ухань, проте ніякого зв’язку між романом та епідемією не встановлено, адже свій трилер Кунц написав у 1981, а ім’я вірусу на «Ухань-400» змінив у 1989.

Книга Кунца зайняла третє місце у рейтингу Amazon, а продаж електронних примірників зріс на 3000%.

Роман «Чума» французького письменника-екзистенціаліста Альбера Камю описує вигадані події в алжирському Орані, життя якого змінилося, коли в місті оголосили про епідемію чуми. Попри те, що «Чума» – це алегорія нацистської окупації, з поширенням вірусу продаж книги на Amazon зріс на 150%.

«Протистояння» Стівена Кінга розповідає про пандемію, що вбила майже все населення світу і небагатьох вцілілих, які намагаються їй протистояти. За декілька днів попит на роман виріс на 163%.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень