Через «бурштинове питання» обласні депутати можуть зібратися вдруге

Зокрема, якщо не отримають оригінали документів з Держгеонадр

Сьогодні на сесії Рівненської облради велелюдно.

З 64 обранців на позачергову сесію прийшло 59. У сесійній залі також присутні мешканці північних районів, приїхав на засідання і народний депутат від Рівненщини Сергій Євтушок. Нагадаємо, у порядку денному три питання – дозвіл на розробку питних підземних вод Льонокомбінату, звернення депутатів обласної ради до керівництва держави щодо підтримки офіцера Нацполіції Сергія Олійника, якого звинувачують у вбивстві неповнолітнього під час погоні Києвом за автомобілем БМВ.

Також на сьогоднішній позачерговій сесії обласної ради депутати мали розглянути питання щодо відмови надання землі  підприємству ДАК «Українські поліметали» Національної компанії «Укрбурштин» на геологічну розвідку та промислову розробку бурштину у Сарненському районі. Позиція депутатів облради – підприємства мають рекультивувати ті ділянки, де вже проводили геологорозвідку. Як стало відомо під час сесії, Держгеонадра надіслали факс, що відкликають документи щодо «Укрбурштину». Втім, як зазначив юрист облради Богдан Гречко, все-таки потрібен оригінал документів. Тож голова облради Володимир Ковальчук запропонував зняти питання з порядку денного. А якщо оригінал не прийде до 25 лютого, скликати ще одну позачергову сесію.

В сесійній залі триває обговорення, чи залишати "бурштинове питання" у сьогоднішньому порядку денному чи все ж перенести його розгляд на наступне засідання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень