Близько 200 рятувальників, спецтехніка та комунальники Рівного переходять в екстрений режим роботи через буревій

Фото ілюстративне

У зв’язку зі штормовим попередженням про стихiйнi метеорологiчнi явища I та II рiвня небезпечностi по Рiвненськiй областi, у Рівненській міській раді відбулося екстрене засідання комісії з питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Фото прес-служби Рівнеради

На засідання прибули керівники всіх підприємств, установ та організацій міста, а також представники спеціалізованих формувань цивільного захисту Рівного, повідомляє прес-служба Рівнеради.

- За нашими даними 13 серпня орієнтовно із 17:00 очiкуються грози, подекуди град та шквали.

 

14 серпня значні дощі, в окремих районах шквали 25-28 м/с (II рівень небезпечності (помаранчевий), зниження денної температури до 20-25℃ на (5-10℃) – зазначив начальник Рівненського обласного центру з гідрометеорології Богдан Масовець.

Фото прес-служби Рівнеради

Співробітники обласного управління ДСНС поінформували, що з 13 по 14 серпня на цілодобовому чергуванні перебуватиме близько 200 рятувальників та понад 50 одиниць спецтехніки для швидкого реагування на будь-які можливі надзвичайні події, пов'язані з негодою, та для негайної допомоги громадянам.

Заступник міського голови Олексій Хмилецький поставив чіткі завдання щодо оперативного реагування на ускладнення погогодних умов. Разом з тим, на особливий контроль взяли об’єкти життєзабезпечення щодо безперебійного постачання електроенергії.

У всіх установах здійснюватимуть цілодобове чергування відповідальних працівників. Спецтехніка та комунальні служби Рівного переходять у екстрений режим роботи.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень