Через війну покинув навчання у Київському університеті і пішов у ЗСУ: Кортеж із тілом 19-річного воїна їде на Рівненщину (ФОТО)

Рівненщина знову отримала сумну звістку

Сьогодні у Радивилів доставили тіло загиблого військовослужбовця Назара Войтовича. Хлопцю, який захищав Україну від російських окупантів, було лише 19 років.

Він загинув у боях на Луганщині 2 листопада.

Олег Мясніков написав про Назара Войтовича таке:

- «Малий», у свої 19 ти зробив набагато більше, ніж міг. Ти робив історію нашої країни, ти боронив наші родини і прикривав нас своїм вогнем. Ми любимо тебе.

 

Спочивай з миром, синку.

Войцович Мудрик Руслана з приводу смерті молодого військового написала такий допис:

- Знову нашу велику шкільну родину спіткало горе.

 

У бою під Білогорівкою, на Луганщині, загинув випускник Радивилівського ліцею №1 2020 року випуску Войтович Назар Ігорьович.

 

З перших днів війни, залишивши навчання у Київському університеті ім. Драгоманова, він вступив до лав Територіальної оборони Києва, а пізніше - до ЗСУ.

 

Високе почуття патріотизму, любові до рідної землі кликало юнака захищати свою країну, родину, кожного з нас. У цьому був весь Назар, він не міг по-іншому. Так можуть чинити лише сильні духом люди. Він був саме таким.

 

Назар був упевненим та цілеспрямованим юнаком, завжди досягав своєї мети, любив життя, мріяв стати актором, приносити радість іншим. Незмінний ведучий усіх урочистостей та святкувань у ліцеї, неперевершений декламатор, гуморист, актор...

 

Назар був хорошим товаришем, люблячим сином своїх батьків. На жаль, ворожа куля обірвала життя талановитого хлопця, у якого ще було багато планів на майбутнє.

 

В наших серцях назавжди залишиться його усміхнений погляд, бадьорий голос та щира посмішка. Добрий, світлий спомин про Героя навіки житиме в серцях учителів та однокласників.

 

Ми завжди пам‘ятатимемо веселого, дотепного хлопчину, який віддав своє життя, захищаючи нас. Кажуть, Бог забирає Найкращих.

 

Надіємося й віримо, що зоря твоєї Віри, Надії на перемогу України зійде над світом і ще раз засвідчить, що ти був Сином козацького, славного роду.

 

Ти був саме таким, істинним Патріотом.

 

Герої не вмирають! Вічна слава Герою! 

Церемонія поховання загиблого захисника відбудеться завтра, 11 листопада об 11 годині. Траурний кортеж проїде до храму Преображення Господнього, Української Греко-Католицької Церкви в місті Радивилів за таким маршрутом:

  • від будинку, де проживав Герой переїзд на вул. Пушкіна;
  • з вулиці Пушкіна – на вул.Грушевського (проїзд біля Радивилівського ліцею№1);
  • з вул. Грушевського похоронна колона рухатиметься по вул. Четвертного, звідти - на вул.Почаївську;
  • з вул.Почаївської - на вул.Паркову (біля приміщення міської ради, міського Будинку школяра);
  • з вул. Паркової колона зверне на вул. Козланюка.

Похоронна відправа відбудеться у Греко-католицькому храмі на вул. Сковороди. Поховають 19-річного Назара Войтовича на міському кладовищі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень