Через смерть будівельника на Рівненщині судили директора компанії

Щоправда, від відбування покарання його звільнили з умовним терміном на 2 роки

ФОТО ілюстративне

Директора будівельної компанії в Костополі судили за смерть працівника. У січні 2022 року чоловік взяв на роботу трьох працівників, але без офіційного працевлаштування.

Вони мали займатися облаштуванням даху, проте «Дорожно-будівельна компанія Костопіль» не мала дозвільних документів на такі роботи. 

На риштуваннях висотою 4-7 метрів працівники працювали без засобів захисту. Один з них, перебуваючи на даху, не втримав рівновагу і впав, через отримані травми того ж дня помер у лікарні. 

Директор компанії у суді визнав свою вину та покаявся. На користь родини загиблого він виплатить 270 тисяч гривень компенсації, ще 30 тисяч гривень з нього стягнули судових витрат. 

Суд покарав його на 4 роки позбавлення волі, але звільнив від відбування покарання з іспитовим терміном - 2 роки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень