Через осуд сусідів на Закарпатті жінка видала свою внучку за знайду зі смітника (ВІДЕО)

22-річному юнаку, від якого завагітніла 16-річна дівчина, загрожує суд

На Закарпатті жінка зателефонувала до швидкої і повідомила, що знайшла новонароджену дитину в смітнику. Медики їхали на виклик до покинутої дитини, а побачили картину, яка шокувала, каже фельдшерка Яна Бровді:

- Ми прийшли до них на виклик, дитина вже була одягнена… Повзунки, підгузок, все було на ній, — розповідає фельдшерка.

37-річна жінка, яка викликала медиків, сказала їм, що знайшла дитину у картонній коробці неподалік власного будинку і принесла додому. За дві години розпитувань новоспечена бабуся все ж зізналася, що історію зі смітником вигадала, а насправді – вона рідня новонародженої дитини, вагітність 16-річної доньки вважала ганьбою. 

Сусіди ж, як це зазвичай буває, знали про все

Дівчина точно була вагітна, це усі знали, розповіла журналістам сусідка.

Зараз 16-річна породілля разом з дитиною в пологовому відділенні Іршавської лікарні, їх провідує і 22-річний батько немовляти. Мати з дитиною почувають себе добре. Своє немовля породілля назвала Марійкою.

Чи буде дитина з нею, чи потрапить у будинок малюка, це питання вирішуватиме служба у справах дітей. А тим часом у поліції відкрили кримінальне провадження через статеві зносини з особою, яка не досягла 16-річного віку.

Молодому батьку загрожує до 5 років позбавлення волі.

Джерело – ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень