Через небезпечну інфекцію вакцинували мешканців «Оствиці» у Рівному й оголосили карантин (ЗОНА)

Роблять щеплення усім домашнім тваринам

Через скажену лисицю у Рівному ввели 60-денний карантин. Днями до фахівців служби ветеринарної медицини звернувся рівнянин і повідомив, що на вулиці Радивилівській, 51 домашній пес вбив лисицю.

- Труп хижої тварини перевірили і виявили, що вона була хвора на сказ.

 

Через це у районі вулиць неподалік Басового Кута розпочали план заходів щодо недопущення поширення інфекції і вакцинують усіх тварин, повідомив спеціаліст управління держпродспоживслужби Рівненщини Володимир Новосад.

Локація, де запроваджений карантин:

Щеплення навіть зробили овечкам, які живуть на «Оствиці», але свинку Фросю не вакцинували, бо, виявляється, свині не вразливі до сказу. Однак протягом двох місяців відвідувати парк історичної реконструкції з чотирилапими улюбленцями заборонено.

Фахівці наголошують, якщо ви помітили дивну поведінку тварини – звертайтесь за допомогою, аби смертельну недугу вчасно діагностували. Номер ветслужби:

63-30-96.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень