Шукали понад тиждень: у Німеччині вбили 9-річну українку — спливли моторошні подробиці трагедії (ВІДЕО)

Вона зникла 3 червня у Німеччині

Поліція Німеччини підтвердила смерть зниклої дев'ятирічної українки. У вбивстві дев'ятирічної української дівчинки Валерії, тіло якої знайшли в середу в лісі поблизу міста Дебельн у Німеччині, підозрюють двох чоловіків – уродженців України та Молдови. Про це пише glavcom з посиланням на інформацію від правоохоронних органів.

Як пише видання, перший підозрюваний – уродженець Молдови Андрій, колишній хлопець 33-річної матері Валерії.

 

Він проживає в Празі, але чеські слідчі не можуть його знайти.

Відомо, що вранці в день убивства він писав матері дівчинки і вимагав зателефонувати. За інформацією Bild, він був у Дебельні того дня.

Другий із підозрюваних – 50-річний біженець з України, колишній моряк Геннадій Л, який був сусідом сім'ї дівчинки.

 

Як пише видання, Геннадій хотів стосунків із матір'ю Валерії, але отримав відмову. Після цього в помсту він обіцяв «зруйнувати їй життя».

 

Поліція Німеччини поки не може його знайти.

Незадовго до загибелі Валерія повідомляла, що її переслідував дорослий чоловік. Чому дівчинка пішла до школи сама, без телефона і смартгодинника - поки невідомо. 

У тому що сталося батько загиблої звинувачую свою колишню дружину. Відомо, що родина жила на сході, коли почалася повномасштабна війна, жінка з двома доньками виїхаза за кордон, а чоловік приєднався до ЗСУ. Весь цей час він не бачив власних дітей. Вони спілкувалися через відео зв'язок. 

За словами чоловіка, його колишня дружина обіцяла привезти Валерію в Україну на літні канікули, але цього не сталося. Чоловік стверджує, що ексдружина відправляла дитину саму до школи.

На момент зникнення Валерія залишилася без двох смартгодинників і телефона, хоча зазвичай вона мала їх при собі.

Він додав, що його колишня звернулася в поліцію лише о 18:30, хоча дівчинка зникла зранку. Про зникнення доньки він дізнався близько 22:30. Також він висловив занепокоєння щодо безпеки їхньої молодшої доньки, яка перебуває з ексдружиною.

Чоловік звинувачує колишню дружину в недбальстві та вважає, що діти заважали їй будувати нове життя в Німеччині.

- Я пропонував віддати дітей мені. Спочатку вона казала «давай поділимо». Потім передумувала.

 

Тому я хочу забрати молодшу додому. Раніше на мене «виходив» її коханець і заявляв, що на неї дітей покидати не можна", – додав батько 9-річної Валерії Гудзенко.

Позиція матері загиблої дівчинки наразі невідома.

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень