Частині споживачів тепла Рівного цього року змінять котельню

Це тим, яких обслуговує котельня на вулиці Кременецькій, 2-А

Адже її планують закрити і під’єднати споживачів до котельні на вулиці Відінській, у яку встановлять потужніші насоси. Чому це потрібно зробити  – розповів на засіданні бюджетної комісії міськради директор «Рівнетеплоенерго» Олександр Корчинський:

 Кількість споживачів і по одній, і по другій котельні суттєво відрізняється від того, що було при їх проектуванні та на початку експлуатації. І зараз це обладнання працює на 35-40% потенційного навантаження.

За словами Олександра Корчинського, відмова від однієї котельні зменшить витрати газу.

Олександр Корчинський

Ця зміна передбачена інвестиційною програмою «Рівнетеплоенерго» на 2019 рік. Її має розглянути міськрада на найближчій сесії. В межах програми планують також замінити вісім ділянок теплотрас загальною протяжністю 2,1 км. Загалом на програму збираються витратити близько 25 мільйонів гривень амортизаційних відрахувань. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: котельня
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень