Частину України накриє похолодання: Синоптик назвала області, де знизяться градуси

Прогноз погоди на середу

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Завтра, 3 липня, на Заході та Півночі через можливі грозові дощі відчутно знизиться температура повітря.  У західній частині країни навіть можливе похолодання до +18...+22 градусів, повідомила синоптик Наталка Діденко.

На Сході, Півдні та в більшості центральних областей (окрім Вінниччини) пануватиме сильна спека. Температура повітря досягатиме і перевищуватиме +35 градусів.

Пийте більше води, рухайтеся повільніше, уникайте відкритого сонця, особливо обережно з вогнем, не соромтеся одягнути на голову смішну панамку, хай комусь буде смішно, аби вам потім не печально. Стежте за своїми домашніми тваринами, налийте водичку в стару мисочку вуличним, купіть пляшечку води безхатченку коло метро, робіть ретельну термічну обробку продуктів, – зауважила синоптик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень