«Цей тиждень для Рівненщини - вирішальний», - Вівсянник

Нині вирішується питання про запровадження жорстких карантинних обмежень

Рівненщина може "почервоніти" вже найближчими днями. Про це повідомив начальник обласного управління охорони здоров'я Олег Вівсянник. 

За словами головного медика, захворюваність лише зростає, тож цей тиждень буде визначальним, чи віднесуть нашу область до «червоної» зони.

Питання про запровадження більш жорстких карантинних обмежень зараз стоїть на межі. Питання введення «червоної» зони полягає навіть не у стрімкому збільшенні кількості хворих. Тут йдеться і про наявність ліжко-місць в області та медиків, які б лікували хворих.

 

Коли починалася пандемія, то всього дві лікарні були перепрофільовані на боротьбу з COVID-19. Тепер лікарень, які ще не займаються «ковідом», на Рівненщині залишилося обмаль. Хоч інші хворі нікуди не зникли, й інших пацієнтів теж треба десь лікувати.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень