Цей ляп у «Величному столітті» зіпсував серіал: його помітили справжні нащадки султана

Вони вважають стрічку далекою він реальності

Серіал «Величне століття» став одним із найбільш обговорюваних проєктів турецького телебачення у світі. Неймовірні локації, які здебільшого включали приміщення палацу Топкапи, босфорські пейзажі, фантастичної краси костюми та прикраси, а також серйозна робота стилістів — усе це вплинуло на любов аудиторії до стрічки.

Втім, до нього також була велика кількість питань, адже історія будувалася на біографії реальних історичних особистостей.

Що не так з серіалом «Величне століття»

Мільйони шанувальників сперечалися про правдивість проєкту, а деякі звинувачували творців у тому, що вони зганьбили образ Османської імперії та її правителя Сулеймана Великого. А якої думки справжні нащадки султана?

За словами Османа Селахаддіна Османоглу, прямого спадкоємця правителя, він не вважає «Величне століття» по-справжньому історичним шоу. І лише одна деталь доводить, наскільки проєкт далекий від реальності.

За сюжетом Сулейман постійно проводить час на війнах та в палаці, переміщаючись за лічені дні з одного місця до іншого.

 

Але насправді він ніколи б не зміг так зробити.

 

Засобом пересування імператора був його кінь, тому тисячі кілометрів він проводив у сідлі, а шлях міг займати більше кількох місяців.

 

Виходячи з цього, Осман упевнений, що до шоу не можна ставитись серйозно. Це лише захоплююча казка про життя його родича, яка зовсім не схожа на реальність.

Варто зазначити, що експерти звертали свою увагу і на інші деталі.

Наприклад, їх турбувало, що костюми, в яких постає жіночий султанат, занадто відкриті, хоча насправді їхні сукні прикривали навіть шию.

Так само з недовірою історики поставилися до комунікації героїнь з представниками чоловічої статі.

Однак, був простір і для ляпів чисто знімального характеру. Наприклад, час від часу у кадрі з’являлися розетки, яких на той час точно не могло бути.

Джерело: Сенсація

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень