Це знають одиниці: При якій температурі потрібно одягати собаку взимку

Щоб уникнути переохолодження

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Деякі власники домашніх тварин думають, що одяг для собак – це примха і бажання виділити свого пса із загальної маси тварин. Однак окремим породам при певній температурі теплі речі життєво необхідні.  

Тож якщо у вас той-тер'єр, чихуахуа, такса, померанський шпіц або представник будь-якої іншої породи, для якої навіть сильний осінній вітер може стати причиною важкої хвороби – потрібно терміново купити зимову куртку.

Також необхідно захищати від холоду цуценят, літніх і вагітних собак. Ці тварини мають занадто слабкий імунітет, тому не можуть безпечно переносити низькі температури.

Варто пам’ятати, що коли стовпчики термометрів показують нижче -5 градусів, собак потрібно вигулювати в одязі й час прогулянки краще скоротити до 15-30 хвилин.

Показник того, при якій температурі собаці холодно, у всіх різний – це залежить від породи та способу життя.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень