Це ще не кінець: Сейсмологи попередили, що підземні поштовхи, як на початку тижня, можуть повторитися

Що робити під час землетрусу

У понеділок 9 жовтня у Словаччині стався землетрус, який дійшов до кількох регіонів України. Потужні поштовхи відчули на Закарпатті, а також на території Львівської та Тернопільської областей.

Фахівці застерігають, що це ще не кінець, адже район, де стався землетрус у Словаччині, – сейсмічно активний, там увесь час відбуваються слабкі землетруси. А в минулому столітті в Гуменному був землетрус інтенсивністю аж у 7 балів.

Однак навіть якщо землетрус повториться, сейсмологи радять українцям зберігати спокій і перебувати під час землетрусу в безпечному місці: якнайдалі від будинків і небезпечних предметів.

 До слова, схожий землетрус, як 9 жовтня, вже підкрадався до заходу України 2021 року, але тоді сила поштовхів була трохи меншою. Але цікаво, що востаннє жителі Львівщини відчували землетрус ще 1778 року, а не два роки тому

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень