Це радянський модернізм: у центрі Рівного збираються оновити будівлю (ФОТО)

Поблизу перинатального центру

У Рівному оновлять будівлю біля перинатального центру, що на Міцкевича 14. Зараз тут працює страхова компанія «Оранта» та підприємці винаймають офісні приміщення.

В перспективі до будівлі облаштують ще кілька входів з вулиці, аби на першому поверсі облаштувати торговельні площі для малого та середнього бізнесу.

 

Міська архітектурно-будівельна рада підтримала ініціативу, адже вважає що будівля переживає зараз ненайкращі часи, а торгових площ у центрі міста - не вистачає.

Втім, зовні перебудовувати споруду не будуть, так у місті хочеться зберегти одного з небагатьох представників модерністичного напрямку пізньорадянської забудови.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень