«Це ми з Федорівною дралися»: виховательку звинувачують у побитті трирічної дівчинки (ФОТО/ВІДЕО)

Дівчинка прийшла із дитсадка із саднами та гематомами шиї

У Києві батьки звинувачують виховательку дитячого садка у побитті їхньої трирічної доньки.

Інцидент трапився 11 жовтня зранку у державному садочку № 513. Дитина з вересня туди ходить у ясельну групу. Батьки звинувачують виховательку у побоях їхньої доньки.

 

«Я відвезла дитину у садок без ушкоджень. Уже о 10 ранку вихователька мені передзвонила, що вона випадково подряпала дитину нігтем. Але зараз все добре, бо рани замазали зеленкою. О 15-ій годині чоловік забрав дитину. Вихователі наділи доньці іншу кофтинку із високою шиєю і він нічого не побачив», - пояснює матір дитини Анастасія Настека .

Вже вдома дитина почала розповідати, як її била вихователька, закривала рот руками та казала не кричати.

«Донька каже, це »ми з Федорівною дралися". Я оглянула шию і там були не подряпини, а гематоми. 

 

Батьки дівчинки звернулися із заявою до поліції. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження  за фактом нанесення тілесних ушкоджень дитині.

У лікарні дитині поставили діагноз - садно та подряпина шийного відділу, стан важкості середній. Дали направлення до невролога і психолога.

«Невролог нам виписав ліки і вказав, що у дитини гострий невроз після стресу. Призначив домашнє лікування протягом 3 тижнів. Завтра ми їдемо до психолога. Дитина відмовляється вдягатись, виходити на вулицю, вона боїться, коли настає вечір, бо питає, чи зранку відведу в садочок і починає плакати через це. Вночі хниче, погано спить», - говорить матір дівчинки.

Джерело: РБК

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень