«Це дикість»: пасажири й перевізники Рівненщини про карантин та скасовані рейси 

Міжобласні автобуси перестали курсувати у звичному режимі, бо немає пасажирів

Фотоколаж ілюстративний
Фотоколаж ілюстративний

У Рівному стали частими скарги пасажирів на те, що вони не можуть виїхати маршрутками чи автобусами в сусідні області. Це люди у яких є документи про вакцинацію, або негативні ПЛР-тести. Пасажири купують квитки на рейсові автобуси, але виїхати з Рівного до сусідніх Волині чи Хмельницького – не можуть.

Останній такий випадок повідомив Влад Козоріз:

Купив білет в Хмельницький на сьогодні на 5:45 з Рівного в Хмельницький. Є  сертифікат…Приходжу, а мені водій каже,що я не поїду бо мало людей.

 

Сів в бус і поїхав додому. Купа маршруток пустих на автовокзалі,в касах знизують плечима.

 

Вже стільки часу добирають до Хмельницька через Шепетівку,повно маршрутів скасовано. Це жах. До чого Зе команда довела країну. Наведіть порядок.

Про такі ситуації, непоодинокі, знають у Союзі перевізників України.

Валентин Демчук
Валентин Демчук

Директор організації Валентин Демчук телефоном повідомив:

 - Так, ми знаємо про цю ситуацію. Але вдіяти тут нічого не можемо, бо перевізники працюють у збиток. Пасажиропотік формує кількість рейсів, пасажирів мало, рейси скасовують, бо це не вигідно возити кілька пасажирів у автобусі.

 

Це дикість, так, але перевізникам не надали ніякої фінансової підтримки. Вони звертаються до мене зі скаргами, можливо пишуть чи телефонують в управління інфраструктури, не знаю.

 

Я особисто звертався до Мінінфраструктури з проханням вплинути на ситуацію, але нічого не вийшло. Це має бути рішення Кабміну, але вони вже затвердили правила перевезень під час суворого карантину.

 

Єдине, чого ми домоглись так це того, що за відсутність документів відповідальність несе пасажир. Але і це лякає людей, тож вони перестають їздити автобусами.

Радіо Трек хотіла почути позицію обласного управління інфраструктури з цього приводу. Втім, поки що зв’язатись з очільником управління Федором Мисюрою не вдалось.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень