Тарас Жовтенко: «Це буде останній наказ пуйла», Або чому Москва не застосує ЯЗ

Експерт прогнозує «безповоротний колапс рашки як держави»

Військові експерти здебільшого не виключають, що путін може застосувати ядерну зброю (ЯЗ).

Не виключають, бо в голові у московського диктатора твориться щось геть незрозуміле і дуже важко прогнозоване.

Проте Тарас Жовтенко з Рівненщини, який є викладачем Острозької Академії та входить до консультативної ради МЗС України, має з цього приводу принципово іншу думку.

Тарас Жовтенко

Експерт впевнений, що ніякого ядерного удару не буде:

Taras Zhovtenko

У верховного кремлівського неадеквата вчергове вирішили потрясти ядерними мощами – але замість залякування виходить хіба що вчергове підтвердити власну безпорадність і фіаско…

 

Там оголосили, що московія може застосувати ядерну зброю, «єслі будєт угроза сущєстваванію страни» – ну, тобто в будь-який момент, коли в голові бункерного неадеквата остаточно замкне.

 

Але насправді це буде останній наказ пуйла: скоріше за все, його виконання просто саботують (як це вже було в «совку», наприклад, у вересні 1983), а саме пуйло після цього придушать свої ж.

 

Логіка проста: після місяця воєнних злочинів і звірств рашистів в Україні, ядерний удар, куди б він не був нанесений, буде мати єдиний результат – повне і безальтернативне знищення всього ядерного арсеналу московії ударом Заходу у відповідь.

 

Щоб більше ніколи і ні в кого не виникало навіть натяку на подібні наміри.

 

Цей результат, помножений на неймовірне за масштабами нищення кацапської армії ЗСУ, а кацапської економіки і політичної суб’єктності – колективним Заходом, означатиме одне: безповортний колапс рашки як держави.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень