Бюджет розвитку Харкова - 4 млрд гривень, Житомира - 400 млн, Рівного - 16 млн

Про це розповів мер міста

Бюджет розвитку Рівного становить 16 мільйонів гривень. У той же час бюджет сусіднього обласного центру - Житомира - понад 400 млн гривень. Про це сьогодні сказав мер міста Володимир Хомко на прохання віце-прем'єр-міністра України, міністра будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка. Це відбулося напередодні на колегії Облдержадміністрації, де підсумували економічний та соціальний розвиток Рівненщини за перший квартал цього року.

Зубко сказав, що в економічному плані не може навіть порівняти  Рівне з такими містами, як Харків чи Дніпро, адже бюджет міста Харкова - близько 16 млрд гривень, а Рівного - 2 млпд.

Міністр ЖКГ додав, що лише харківський бюджет розвитку становить 4 млрд. Після цього Зубко запитав у Хомка, який бюджет розвиту має наше місто.

16, - стримано відповів міський голова. 

Віце-прем'єр-міністр навів приклад сусіднього обласного центру: 

У Житомира - понад 400. 

Геннадій Зубко зазначив, що поговорить з Володимиром Хомком щодо становища бюджету розвитку міста Рівного окремо. 

Зазначимо, що бюджет розвитку міського бюджету - це план утворення і використання коштів, що спрямовуються на реалізацію програм соціально-економічного розвитку міста, пов`язаних зі здійсненням інвестиційної та інноваційної діяльності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень