Битва нардепів: Кужель у лікарні

Її госпіталізували до Інституту нейрохірургії

Разом з тим, точної інформації про діагноз Олександри Кужель немає.

Член фракції “Батьківщина” Олександра Кужель в парламенті зазнала важких тілесних ушкоджень від народного депутата Андрія Тетерука (“Народний фронт”). Про це йдеться у повідомленні прес-служби “Батьківщини”.

За інформацією прес-служби політсили, інцидент відбувся після закінчення пленарного засідання. Лікарі швидкої допомоги діагностували струс мозку.

Як повідомив В.Івченко, зараз в стінах парламенту представники міліції допитують свідків інциденту, зокрема нардепів Степана Кубіва, Сергія Власенка, Сергія Євтушка та самого Андрія Тетерука.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень