«Бурштиновий світлофор» на Київській вже готують до експлуатації

Запевняють в управлінні ЖКГ

Фото з інтернету

Світлофор на вулиці Київській, 101, що поблизу підприємства «Бурштин України», ще не введений в експлуатацію. Таку відповідь надав заступник начальник управління ЖКГ Володимир Лапюк.

Чиновник каже, що про проблеми із перетинанням вулиці на цій ділянці знає, і сам зацікавлений у тому, щоб світлофор якнайшвидше запрацював.

Однак, назвати дату, коли запрацює світлофор біля «Бурштина» Володимир Лапюк поки не знає:

Там він не введений ще в експлуатацію, ще ідуть монтажні роботи. Сам, відверто кажучи, їздив туди, і самому доводилось перебігати дорогу. Про терміни  - нічого не скажу, просили будівельників, щоб вони швидше завершили. Повірте ми хочемо поставити той світлофор, щоб такого не повторювалось.

Зауважимо, що саме це місце вважається найбільш небезпечним, адже автомобілі тут часто їздять із більшою швидкістю, аніж у місті.

До слова, про цей перехід і світлофор рівняни навіть знімали відео. На кадрах можна побачити, які жінка із дитиною «стрибає» між автомобілями.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень