Було два постріли вгору: Стрілянина у Рівному розпочалася з побиття жінки (ВІДЕО)

Деталі нічної події біля одного з ресторанів

Поліція повідомила деталі стрілянини, яка сталася вчора біля одного з ресторанів в районі пивзаводу у Рівному.

Як ідеться в офіційному повідомленні

Учора, 19 січня близько 23 години до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Коперника, невідомий чоловік із вогнепальної зброї здійснив кілька пострілів.

 

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що під час відпочинку у кафе між двома компаніями почався конфлікт, а потому шарпанина і бійка, під час якої поки невстановлений чоловік вдарив 39-річну рівнянку.

 

Вона зателефонувала 45-річному брату, жителю Рівного, який приїхав до них, намагався припинити сутичку, з усіма учасниками конфлікту вийшов на вулицю та сказав, що слід чекати поліцію. 

 

Утім, невідомий чоловік, який наніс тілесні ушкодження рівнянці, вчинив шарпанину ще й з її братом, тож той здійснив два постріли угору.

 

Після прибуття поліції на їхню вимогу розрядив зброю та поклав перед собою на землю.

 

За фактом нанесення умисного легкого тілесного ушкодження 39-річній жительці Рівного розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України.

 

Поліцейські вилучили предмет, схожий на пістолет, патрони та гільзу.

 

Про подію повідомили ДБР.

Додамо, що брат, якого покликала на допомогу рівнянка – службовець Нацгвардії. Саме тому поліція повідомила про подію ДБР.

У територіальному управлінні Державного бюро розслідувань подію поки не коментують. У коментарі Радіо ТРЕК пресслужба ДБР повідомила, що офіційно матеріали провадження їм ще не передали. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень