За скандальне виділення землі на пагорбі Слави голосувати не будуть. Кульчинська сказала

Нестерук відкликав проект рішення через вимогу "Батьківщини"

За виділення землі АТОвцям для будівництва багатоповерхівки на пагорбі Слави голосувати не будуть. Принаймні, сам проект рішення його ініціатор депутат Рівнеради Олександр Нестерук відкликав.

Йдеться про проект рішення щодо надання в оренду близько восьми соток землі рекреаційної зони на Пагорбі слави в оренду для зведення там багатоповерхівки.

Документ був оприлюднений на сайті Рівнеради 25 листопада. Ним пропонувалося віддати землю «Обласній ветеранській спілці учасників АТО Рівненщини».

Утім, як вдалося з’ясувати журналістам, підтримкою АТОвців користується скандальний забудовник, який вже намагався звести тут будівництво два роки тому.

Цей проект рішення зареєстрував Олександр Нестерук, який у міськраді є членом фракції «Батьківщина».

Утім, за словами Галини Кульчинської, голови фракції «Батьківщина» у Рівнераді, фракція сам проект такого рішення не обговорювала і не погоджувала.

Це власна ініціатива Нестереука як депутата, він, у принципі, як депутат має право на будь-які ініціативи, але в цій ситуації ми вирішили втрутитися, бо фракція «Батьківщини»  в жодному разі цей проект рішення не підтримує.

Тож вона оголосила вимогу зняти цей проект рішення, і Нестерук погодився з позицією фракції:

- Коли я побачила цей проект, то вже зранку мала дуже серйозну розмову з Олександром Нестеруком. І вимога була чітка і коротка: негайно зняти проект рішення сесії міської ради з цього питання, який він зареєстрував. Я перепрошую, це не та земельна ділянка і не та територія, де мають бути високі житлові будинки.

Галина Кульчинська висловила припущення, що цей проект рішення може пройти через інших депутатів. Утім, у будь-якому разі фракція «Батьківщина» не буде його підтримувати.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень