Будинок побуту у Рівному реконструюють: відомо, що там буде (ФОТО)

Вже незабаром буде зовсім інше приміщення

На центральному ринку Рівного готують масштабні зміни. За даними наших джерел, частину торговців вже попередили, що через два місяці вони мають звільнити свої кіоски. Таким чином планують звільнити місце для облаштування під’їзду та реконструкції приміщення «Будинку побуду», у якому відкриють АТБ.

Містобудівні умови для цього об’єкта видали ще 13 листопада.

Підприємцям пропонують альтернативу – продовжити торгівлю на ринку «Моріон», де вартість оренди суттєво вища.

Відомо, що наразі у Будинку побуду активно ведуть ремонтні роботи. З однієї сторони буде центральний вхід у супермаркет, а з іншого боку буде заїзд транспорту і стоянка. Про це нам повідомили джерела.

Разом з тим відомо, що незабаром вулицю Шевченка можуть повністю звільнити для проїзду. Наразі там торговці працюють у межах ярмарку.

Торік у квітні міськвиконком продовжив його роботу.

Наразі Радіо Трек з’ясовує більше інформації про це.

Зазначимо, що рішення про приватизацію Будинку побуту депутати Рівнеради погодили ще 30 грудня 21 року. Через схему невід’ємних поліпшень майже 6 тисяч квадратних метрів у центрі міста продали маже за 42 мільйони гривень. Тобто по 7 тисяч за квадрат комунального майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень