Буде, як в Америці: українцям пропонують ще одне державне свято

День подяки

В Україні можуть впровадити ще одне державне свято – День подяки. Відповідний законопроєкт №9574 зареєстрували у верховній Раді.

Автори ініціативи вважають, що:

поняття подяки треба підняти на загальнонаціональний рівень, як це зроблено в деяких високорозвинених країнах, коли кожна людина матиме офіційну нагоду висловити подяку всім тим, кому вона бажає це зробити.

День подяки пропонують відзначати щороку 22 жовтня. Він може стати новим символом єдності та взаємодопомоги між українцями та зміцнити патріотичні почуття населення.

Довідка: День подяки (Тhanksgiving Day) - відзначають у багатьох країнах світу, але найбільш поширене у Північній Америці. У Канаді День подяки відзначають в другий понеділок жовтня, у США - у четвертий четвер листопада. На сьогодні свято має переважно світське значення. 

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень