Кремль мобілізує всі ресурси для «остаточного знищення України», - секретар РНБО Данілов

«Жодних варіантів нашого існування вони не розглядають» (с)

Олексій Данілов опублікував колонку у виданні «NV». В ній Секретар РНБО зробив низку гострих заяв, але й висловив упевненість у нашій кінцевій перемозі та неможливості перемовин з РФ.

Подаємо ключові тези:

«Останній ривок недоімперії»

Кремль не розглядає жодних варіантів майбутнього, в якому існуватиме Україна, як суверена незалежна держава.

Для Путіна єдиний прийнятний формат — це, остаточна, раз і назавжди, ліквідація «українського питання». Всі рішення ухвалені і вони кінцеві. Всі інше — ілюзія самообману.

В цей останній історичний ривок ненависті російська недоімперія вкладає всі сили і ресурси. Для цього за півтора року війни Росія в експрес-режимі проходить усі етапи спроб руйнації України, які вона впроваджувала століттями.

Українці давно зрозуміли, з ким мають справу, і бачать справжні плани і наміри Московії.

На жаль, прозріння світу і Заходу відбувається занадто повільно, але за свою довгу історію ми пройшли найсуворіші випробування і тому готові боротися, стільки це знадобиться, щоб зняти питання так званої Росії з безпекового порядку денного.

Тому всі ці розмови про перемовини, уникнення ескалації, умиротворення — вода в пісок і гра на користь Росії. Єдиний формат сталого миру — це поразка Росії і її фрагментація.

Не ми вирішили першими взяти в руки зброю, але ми будемо останніми, хто її складе, доки не буде відновлена справедливість: покарані винні за злочин розв’язання війни, — і немає у світі сили, яка нам в цьому завадить.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень