Брітні Спірс стала героєм комп'ютерної гри

Образ співачки будуть експлуатувати найближчих 8 років

10 травня американська співачка Брітні Спірс опублікувала в соціальній мережі Twitter фотографію з нової мобільної гри, в якій вона є головною героїнею.

Розробники цього проекту, компанія Glu Mobile, підписали з Брітні Спірс ексклюзивний контракт на використання образу співачки в своїх проектах протягом 8 років. Передбачається, що програма буде мати багато спільного з попередньою популярною грою, яку розробляла Glu Mobile - Kim Kardashian: Hollywood.

На фотографії, яку опублікувала співачка, видно, що розробники вибрали для основного образу героїні чорний костюм, в якому вона була на офіційному "Дні Брітні" в Лас-Вегасі в 2014 році.

Раніше повідомлялося, що офіційний реліз гри повинен відбутися у першій половині 2016 року, проте поки Glu Mobile не повідомляла точну дату презентації проекту. Примітно, що отримати доступ до нього можна буде лише за умови попередньої реєстрації на спеціальному сайті.

Glu Mobile впевнені в успіху гри, оскільки минулий схожий проект приніс компанії гарний прибуток.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень