Божевільні Близнюки та залицяння до Риб: гороскоп на 1 жовтня

ОВНИ

Найбільша проблема може виникнути від небажання щось змінювати. Ви регулярно нарікаєте на інших з цього приводу, а тепер зіштовхнетеся з цим самі. Не бійтеся змін – вони зараз до кращого.

ТЕЛЬЦІ

Будь-який ваш неправильний рух негайно помітять. Таке враження, що хтось спеціально за вами спостерігає, бажаючи використати ваш неправильний крок проти вас. Будьте дуже уважними, щоб не дати цій людині такої можливості.

БЛИЗНЮКИ

Вами опанує легке божевілля, яке аж ніяк не наблизить вас до заповітної мети. Тому, якщо не хочете, щоб день пройшов марно, намагайтеся приборкати свої емоційні пориви.

РАКИ

Не поспішайте приймати важливі рішення. Якщо ж така необхідність виникне, то сумніватися вам буде ніколи і рішення з’являться самі собою. Якщо ж нагальної потреби немає, то краще ще трохи почекати.

ЛЕВИ

З чим вам треба боротися, так це з безладом у своїх думках. Нехай кожен ваш крок буде продуманим, тоді ви зможете без зайвих зусиль досягти того, чого прагнете. І не шкодуйте себе - працюйте так, ніби за це ви отримаєте мільйон.

ДІВИ

Не сперечайтеся з керівництвом: ви даремно витратите час  і виставите себе в дуже невигідному світлі, адже ваша позиція буде не зовсім правильною. Цього дня прийміть всі умови шефа.

ТЕРЕЗИ

Ви будете суворими до своїх колег або підлеглих. Вас дуже цікавитиме з якої причини вони не справляються з необхідним обсягом роботи, чому не виконують поставлених цілей і чим викликана така їхня млявість. Зорі радять бути спокійнішими, щоб не нажити собі ворогів.

СКОРПІОНИ

Вам доведеться проявити дива дипломатії та ораторського мистецтва. Схоже, вам трапляться скептично налаштовані співрозмовники. Ваші зусилля окупляться.

СТРІЛЬЦІ

На роботі вас цінують за працьовитість та енергійність, однак цей день може поставити в незручне становище, якщо не зумієте контролювати свої емоції. Ви вважаєте стійкість переконань і бажання їх захищати будь-якою ціною сильною рисою вашого характеру, а керівник бачить у цьому лише впертість.

КОЗЕРОГИ

Вам не потрібно надавати особливого значення словам ваших старших партнерів. Напевно вони десь у чомусь помиляються, а авторитарність заважає їм це усвідомити. Вам не потрібно сперечатися, бо тільки проблем собі наживете.

ВОДОЛІЇ

З цього дня повинен розпочатися період, коли ви зможете розслабитися. Період короткий, але напрочуд приємний, тому не втрачайте часу.

РИБИ

Хтось поклав на вас око й ви ризикуєте стати об'єктом активних залицянь. Можливо, це стане поворотною точкою у вашому житті.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень