Бойовий півень убив поліцейського на Філіппінах (3 ФОТО)

Правоохоронець просто стік кров’ю

У провінції Північний Самар на Філіппінах поліцейські здійснили рейд на будинок, де проводили незаконні півнячі бої. Один поліцейський загинув під час обшуку через те, що півень лезом, прикріпленим до ноги, перерізав йому стегнову артерію. Про це повідомляє Straits Times.

Півнячі бої — це популярний ігровий бізнес на Філіппінах, де люди роблять ставки на одного з птахів.
 

При цьому, до лап півнів прикріплюють леза, і бій, зазвичай, триває до смерті однієї з тварин.

На час пандемії у країні заборонили проводити бої, щоб уникати скупчень людей.

Проте змагання продовжили проводити нелегально. Група правоохоронців разом із поліцейським Крістіаном Болоком здійснили рейд на один із таких незаконних боїв. Вони затримали трьох людей.

Болок збирав докази незаконної діяльності та підняв півня, щоб конфіскувати його. Однак птах ударив лезом у стегно поліцейського, потрапивши у стегнову артерію.


Болока доставили до лікарні, але через втрату крові він помер.

Загиблий  Крістіан Болок

Ситуація нетипова для Філіппін:

«Це нещасний випадок, який я не можу пояснити... Вперше за 25 років служби я втратив поліцейського через лезо півня», — сказав начальник місцевої поліції Арнел Апуд.
 

Крім трьох людей, поліцейським вдалося конфіскувати сім бойових півнів, два набори лез та 550 філіппінських песо (11 доларів). Також встановили ще трьох причетних до незаконних боїв, але вони втекли.

Півнячі бої до пандемії були дозволені, але не всюди. Їх можна було проводити в ліцензованих аренах у неділю та під час свят. А також під час місцевих фієст, що тривали до трьох днів.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень