Бойовики намагалися збити запущені українські прапори над окупованим Донбасом (ФОТО/ВІДЕО)

Окупанти вбили одного українського захисника та поранили ще двох

До Дня Прапора та Дня Незалежності над Донбасом запускали національні стяги. Окупанти відреагували миттєво. Вони намагались збити прапори.

Українські прапори запускали з Торецька, Світлодарська, Маріуполя, Кам'янки та КПВВ Щастя.

Таким чином українці привітали зі святами патріотів, які залишились під окупацією. Прапори на синьо-жовтих кульках запускали й раніше.

Захисники з радіоперехоплень дізналися, що ворог намагався збити українські стяги. Проте окупантам це не вдалось, - повідомляє ООС

У День Незалежності бойовики на Донбасі особливо активізувались. Вони 2 рази зривали тишу та запускали безпілотник. На жаль, окупанти вбили одного українського захисника та поранили ще двох.

Синьо-жовтий стяг 23 серпня підіймали не лише в Україні, а й у різних куточках світу. Наприклад, прапор запустили у центрі Москви. Невідомо, хто саме підняв у повітря стяг.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень