Бос з серіалу «Моя улюблена Страшко» підігрів чутки про роман зі... Страшко?

«Ой, ну чого між нами тільки немає...»

Актор Олександр Соколов нарешті розкрив, чи є між ним і актрисою Іриною Поплавською справжні почуття чи пару вони зображували лише на екрані серіалу «Моя улюблена Страшко».

У сторіс на своїй сторінці в Instagram Соколов (у серіалі - бос Максим Бондаренко) запропонував підписникам поставити йому кілька питань, а сам пообіцяв чесно на них відповісти.

Звичайно, багато питань було про життя Соколова за кадром, але все ж більшість - про серіал «Моя улюблена Страшко» і відносини з Поплавською (в серіалі - Настя Глушко).

Спершу актора попросили описати Ірину словами. Для колеги Соколов вибрав такі епітети:

Приголомшлива, чарівна, розуміє гумор на 1000%, класна.

На питання на кшталт «що між тобою та Ірою в реальному житті», «ти її любиш» і т.п., Олександр Соколов відповів: «Ой, ну чого між нами тільки немає... Просто обожнюю Ірку, обожнюю, люблю, ціную, сумую, не можу без неї частково жити».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень