Борги чи сварки? Про причини смерті відомого в Україні боксера повідомили у поліції

Після завершення кар'єри він займався бізнесом

Поліція Києва оприлюднила основні причини загибелі українського боксера - Володимира Вірчиса. Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

Нині в рамках кримінального провадження опитують рідню Володимира Вірчиса, його друзів та знайомих, свідків та очевидців події.

Також правоохоронці перевіряють інформацію про те, чи мав він із кимось неприязні відносини або ж боргові зобов’язання.

Щодо основних причин смерті, то тут називаються «вчинення самогубства» або ж «доведення до самогубства».

 

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією – умисне вбивство з позначкою «самогубство».

Нагадаємо, що тіло Вірчиса виявили перехожі у ніч проти 28 січня у Дніпровському районі столиці. 

У 2003-04 роках Вірчис був інтерконтинентальним чемпіоном світу за версією IBF у надважкій вазі, а у 2005-06 роках – інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO. У своєму останньому бою у 2009 році Вірчис переміг латвійця Едгарса Кальнарса.

Загалом українець здобув 26 перемог у 28 боях (21 — нокаутом), зазнавши двох поразок.

Після завершення кар'єри Вірчис займався бізнесом (фермерством) у Херсонській області. У нього була дружина Ірина та донька-студентка Аміна.

Видання 24 Спорт повідомляло, що на початку січня чоловік опублікував у соцмережі допис, в якому просив про допомогу. Він закликав поділитися досвідом тих, хто у відчаї після того, як «кинули» близькі друзі.

Також у ЗМІ повідомляли про те, що напередодні смерті Вірчис приходив на суд до Владислава Мангера (на фото вгорі) з яким раніше товаришував. Вірчис нібито вимагав у Мангера повернути борг.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень