«Борат 2» отримав «Золотий глобус»

Плюс політика, расова різноманітність і нагорода посмертно

Напередодні в Голлівуді пройшла чергова церемонія вручення нагород премії «Золотий глобус», яка викликала справжній фурор в кіноіндустрії.

Так, Саша Барон Коен, який зіграв у картині «Борат 2» головну роль, завоював «Золотий глобус» за кращу комедійну роль. Цей фільм також був відзначений у категорії «Краща комедія / мюзикл».

 

Серіал «Корона» отримав статуетку як краща телевізійна драма. Також він приніс перші «глобуси» Еммі Коррін і Джошу О'Коннору, які зіграли принцесу Діану і принца Чарльза. За роль в шоу отримала нагороду й Джиліан Андерсон: журі відзначило її успіхи як актриси другого плану.

 

Netflix, який очолював гонку за призами з 42 номінаціями, відзначений статуеткою за «Хід королеви», який визнали найкращим мінісеріалом, а зірка шоу Аня Тейлор-Джой нагороджена призом за кращу жіночу роль у мінісеріал або телефільмі.

Церемонія нагородження ознаменувалася й історичною подією: Хлоя Чжао стала другою жінкою і першою кольоровою жінкою, що отримала нагороду як кращий режисер. Успіх їй приніс драматичний фільм «Країна кочівників»Андра Дей удостоїлася нагороди за кращу жіночу роль у фільмі «Сполучені Штати проти Біллі Холідей».

Посмертні нагороди - рідкість на церемоніях нагороджень, але цього разу кращим актором драматичного фільму визнали Чедвіка Боузмана, який помер в серпні торік. «Ма Рейні: Мати блюзу» - його остання роль на великому екрані.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень