Богдан Гапяк: «Україні потрібен мир, людям – гідне життя!»

Кінець року – це час, коли традиційно підводять підсумки, аналізують досягнення і невдачі, оцінюють перспективи на рік майбутній. Сьогодні з журналістами «Радіо Трек» своїми враженнями про рік, що минає, поділився керівник Рівненської фабрики нетканих матеріалів та голова фракції БПП у Рівненській міській раді Богдан Гапяк.

- Я, як і, напевно, більшість з нас, є максималістом, – каже пан  Гапяк. – Тому завжди критично оцінюю власні досягнення, думаю про те, що б можна було ще зробити, але не вдалося з тих чи інших причин. Разом з тим, 2018 роком я швидше задоволений, ніж ні. Адже, вважаю, в житті нашої фабрики і мікрорайону, де вона розташована, відбулися позитивні зміни. Я не кажу зараз про бізнес, тут є труднощі, як, напевно і у більшості виробничих підприємств у наш непростий час. Але про труднощі напередодні свят не хотілося б говорити. Натомість скажу про позитив.

Ось, наприклад, буквально кілька днів тому поруч з нашою фабрикою було здано в експлуатацію відкритий спортивний комплекс з міні-футбольним полем, баскетбольним майданчиком та тренажерами.

 

Тож я, як депутат міської ради по цьому округу, тішуся, що діти та молодь нашого мікрорайону матимуть змогу займатися спортом на новеньких сучасних майданчиках. 

Можу пишатися також тим, що вперше цього року до Дня працівника легкої промисловості було проведене свято вулиці Фабричної  під назвою «Мануфактура-2018». Спеціально до свята, ми, за свій особистий кошт, не беручи з бюджету ні копійки, відреставрували фонтан і сквер біля входу на фабрику. Приємно було бачити у теплу пору року, як ця територія приваблювала десятки людей, тут збиралася молодь, гуляли мами з дітьми. Це все намагаюся робити для того, аби мешканці мікрорайону не відчували себе, як на окраїні цивілізації, а вели повноцінне культурне  та здорове життя.

Фонтан біля Рівненської фабрики нетканих матеріалів

Задоволений Богдан Гапяк і тим, що цього року у декілька разів більше, ніж торік, було утеплено багатоповерхових будинків у Рівному, які тепер виблискують новенькими фасадами. Цьому сприяло неабияк те, що ОСББ  скористалися коштами програми термомодернізації, автором якої є саме пан Гапяк. 

- Загалом з бюджету на термомодернізацію у 2017 році було виділено 7 млн. грн., а у 2018 р. аж 52 млн. грн. Також приємно, що міська рада та міський голова підтримали ініціативу фракції Блоку Петра Порошенка щодо капітального ремонту двох проблемних вулиць міста – Шухевича і Макарова.

Нещодавно було також прийнято рішення про будівництво північної об’їзної дороги навколо Рівного. До речі, на його реалізацію до держбюджету на 2019 рік вже закладено 200 млн. грн.

Ремонт доріг – це не тільки розбудова інфраструктури, це також і плюс в розвиток вітчизняного виробництва, і  робота нашим людям, і бонус для водіїв, бо якщо якісно зроблять об’їзну, вона служитиме дуже довго і надійно. А ще важливо те, що Рівне нарешті отримає повноцінну кільцеву дорогу, яка має бути, на моє тверде переконання, у всіх великих містах. Адже наявність кільця розвантажує вулиці міста, дорожнє полотно, звільнене від важких фур, не так швидко зношується, поліпшується екологічна ситуація у місті, бо зменшуються викиди вихлопних газів тощо.

Новий Рік і особливо Різдво Христове - насамперед, сімейні свята. Тому, зрозуміло, що тему родини ми не обминули у розмові.

– Я - щаслива людина, бо в моїй сім’ї відразу троє дівчат. Це кохана дружина Леся, люба донечка Христина та моя особлива радість і втіха - внучка Мілана і нещодавно ми всією родиною відсвяткували її п’ять рочків – каже Богдан Володимирович.  - Після народження внучки особисто пересвідчився у правдивості народної мудрості – «діти – це щастя, а внуки – подвійне щастя». Дружина, донька і внучка надихають мене на нові життєві звершення, без родини не уявляю свого життя.

Богдан Гапяк з дружиною, донькою та внучкою

Наостанок нашої розмови Богдан Гапяк звернувся з традиційним новорічним привітанням до рівнян:

– Найперше, усім бажаю миру. Сподіваюся, що в наступному році закінчиться війна і наші земляки, котрі відстоюють на Сході незалежність і територіальну цілісність України, повернуться до рідних домівок.

Зичу всім нам міцного здоров'я і натхнення, родинного щастя та добробуту, затишку і тепла, здійснення мрій. Дуже хочу, аби праця кожного з нас завжди була потрібною і корисною, а успіхи – вагомими та переконливими.

Нехай прекрасні зимові свята принесуть злагоду та впевненість у майбутньому. Бажаю рівнянам гарного настрою, любові та Божої благодаті.

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень