Близько тисячі людей щодня відвідують це популярне місце у Рівному

ЦНАПу – 4 роки

Міський Центр надання адмінпослуг святкує свою четверту річницю.

На сьогодні там надають понад 210 адміністративних послуг фізичним та юридичним особам.

Із моменту відкриття у 2016-му році управління щодня запроваджує інновації для більш швидкого та якісного обслуговування клієнтів, яких тут – чимало, розповідає директорка рівненського ЦНАПу Наталія Хомич:

Усі 4 роки ми працювали на результат. Ми постійно запроваджували інновації та адаптували нові послуги, аби досягти найкращих результатів у сфері надання адміністративних послуг.

Директорка міського ЦНАПу Наталя Хомич

ЦНАП відвідують більше тисячі клієнтів на день. За весь період роботи ми надали понад мільйон адміністративних послуг, а надходження до бюджету склали трохи більше 37-ми млн грн, - зауважила Наталя Хомич.

За чотири роки Центру вдалося розширитися – наприкінці 2018-го у ТРЦ «Злата Плаза» відкрили його першу філію, а вже цього року ще один підрозділ має з’явитися в «Екваторі».

Також у рівненському ЦНАПі створили власний call-центр і запровадили програмні комплекси смарт-послуг та єдині стандарти щодо якості обслуговування відвідувачів. За це управління свого часу отримало відповідний сертифікат.

На сьогодні у Центрі надання адмінпослуг можна оформити паспорт громадянина України і закордонний паспорт з безконтактним електронним носієм, зареєструвати місце проживання, скористатися послугами, що надаються при народженні дитини і пов’язаними з цим соцвиплатами. А ще - оформити пільги і субсидію, скористатися послугами міських та обласних комунальних підприємств тощо.

Рівненський ЦНАП

Також у ЦНАПі створили сектор юридичного супроводу та юридично-дискусійний клуб «Legal Space» - для клієнтів Центру.

А для людей, які мають вади слуху, запровадили новий сервіс.  Отримати необхідні адмінпослуги вони можуть через Skype-організацію товариства, у якому є жестовий перекладач, пояснила директорка Центру Наталя Хомич.

Отримати консультацію фахівця міського ЦНАПу можна за номером телефону (0362) 43-00-43 або звернувшись за адресою: м. Рівне, майдан Просвіти, 2.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень