Блогери втратили контракти після вечірки в день пам’яті жертв Голодомору: відомі компанії відмовилися від них (ВІДЕО/ФОТО)

Блогерам-мільйонникам доведеться довго відновлювати свою репутацію

Іменинник Олександр Заліско зі своїми друзями осоромилися гучною вечіркою в День пам'яті жертв Голодомору. Поки блогери-мільйонники відходять від свята, відомі бренди розривають з ними контракти.

Гуляння з нагоди дня народження Олександра Заліска обговорює вся країна. Поки свідоме суспільство запалювало свічки в пам'ять про жертв голодоморів, коли інфлюенсери веселились і розважалися.

Після «голодної туси» 27 листопада блогери-мільйонники ще довго відновлюватимуть свою репутацію. Річ у тому, що відомі українські компанії вже реагують на гостре обурення громадян й одне за одним припиняють співпрацю з блогерами

Відомі компанії розірвали контракти з блогерами-мільйонниками:

Мережа гіпермаркетів METRO

 

Ми в «METRO Україна» щиро розділяємо біль українського народу та з великою повагою ставимося до пам'яті жертв Голодомору. Саме тому, компанія «METRO Україна» вважає неприйнятним для себе продовжувати співпрацю з блогерами Олександром Заліском, Олександрою Пустовіт, Наталією Литвин, Олександром Куровським, Дариною Запісочною, Тетяною Самбурською та ведучим Володимиром Остапчуком, – інформує компанія.

 

Служба доставлення «Нова пошта»

 

— Нова пошта» не підтримує висміювання пам'ятних подій та їх знецінювання в будь-якому вигляді. Безумовно, ми будемо враховувати нещодавній інцидент у нашому виборі лідерів думок для подальшої співпраці.

 

Наразі в нас немає з ними діючих контрактів і домовленостей та, з огляду на інцидент, – не буде, – передає служба доставки.

 

Телекомунікаційна компанія «Київстар»

 

— Наразі ми не плануємо співпрацювати з інфлюенсерами, які згадані в ЗМІ як учасники цього заходу, – повідомляє «Київстар».

 

Бренд LOVARE

 

— Ми не підтримуємо подібні наміри й нам дуже прикро через ситуацію, що сталась. Ми поважаємо історію і не співпрацюємо з блогерами, які не поділяють наші цінності. Проявлення нашого бренду були до цього інциденту, наразі ми припинили співпрацю, – йдеться в повідомленні.

 

Бренд чоловічого одягу Andreas Moskin

 

— Офіційно! Andreas Moskin припиняє співпрацю з усіма «елітними» блогерами, які у цей день були на цій вечірці. 

 

Шановні лідери думок, думайте, що робите. Зазвичай у вас роль «праведних», але вчора ви показали істинне обличчя, – різко відреагували представники бренду.

 

Бренд Pepsi

 

​— Хочемо запевнити, що ми відповідально ставимося до вибору своїх партнерів. Офіційне партнерство з Олександром Заліско було завершено в жовтні 2021 року, – йдеться в повідомленні бренду Pepsi.

 

Мережа магазинів JYSK

— Компанія JYSK дійсно мала досвід співпраці з  блогерами. Та після оприлюднення заходу в недоречний час та зневажливих коментарів його учасників, відмовилися від партнерства з ними, – інформують в JYSK.

 

Інтернет-магазин Rozetka

 

​— Ми переглянемо нашу співпрацю з усіма блогерами, які брали участь у заході, – обіцяють у Rozetka.

 

Мережа магазинів «Фокстрот»

 

— Як до цієї витівки, так і тим більше після, мова не йде про жодну інтеграцію бренду та співпрацю з нею як з блогеркою, – передають представники «Фокстроту».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень