Блогер захотів хайпанути і «злив» у свій Тік-Ток переміщення ЗСУ. Цим скористалися росіяни

Спецслужби з'ясували дещо цікаве

Колаж - ілюстративний

Українські спецслужби у Чернігівській області виявили тіктокера, який «зливав» у соцмережу локації Сил оборони в регіоні.

Чоловік незаконно поширював інформацію про переміщення особового складу і техніки Сил оборони на території області. Встановлено, що він особисто відзняв фото та відео роботи військового об’єкту, який забезпечував переміщення, а отримані медіафайли розмістив на власній сторінці у соцмережі Тік-Ток із прив’язкою до геолокації.

— За лічені хвилини відео підхопили російські пропагандистські пабліки, у тому числі прокремлівські Телеграм-канали із загальною аудиторією понад 100 тис. підписників.

 

На персональній сторінці тіктокера цей контент переглянули понад 12 тисяч користувачів, у тому числі й  мешканців країни-агресора, - говориться в повідомленні.

Свої незаконні дії чоловік пояснив бажанням «наростити» аудиторію. Проте в ході перевірки фігуранта справи  встановлено його звʼязки на тимчасово окупованих територіях Украіни із представниками незаконних збройних формувань, підконтрольних спецслужбам рф.

Зловмиснику загрожує до 8 років ув’язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень