Активісти BLM зруйнували пам’ятник борцю за права чорношкірих Аврааму Лінкольну (ВІДЕО)

Потрапив під гарячу руку?

У Портленді протестувальники руху Black Lives Matter знесли пам’ятник Аврааму Лінкольну. Про це повідомляють у телеграм-каналі "Perepichka News"

Нагадаємо, що активісти зносять меморіали історичних діячів, які на їхню думку є гнобителями чорношкірих та інших рас з небілою шкірою.

От тільки під грізну руку BLM потрапив і борець за звільнення чорношкірих із рабства - президент Авраам Лінкольн.

Відомо, що його застрелив прихильник конфедератів (рабовласницького Півдня). Спершу в актора Джона Вілкса Бута був план викрасти Лінкольна, але коли той послухав його промову щодо надання муринам виборчих прав, вирішив з ненависті застрелити політика.

Це сталося у 1865 році.

Нагадаємо, що BLM уже знесли пам’ятники Христофору Колумбу, Теодору Рузвельту, генералу Лі тощо. Усього до чорного списку потрапили десятки історичних особистостей, яких пов’язали з просуванням рабства, колоніалізму чи расизму.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень